Voegmortel kant en klaar zand 15kg

Deze voegmortel kant & klaar is een prettig werkbaar product voor het voegen van terrassen, tuin-, loop- en fietspaden. U hoeft alleen maar water toe te voegen. De voegmortel brengt u aan op een waterdoorlatende, gestabiliseerde ondergrond. De voegmortel is vorst- en dooizoutbestendig, slijt- en veegvast, voordelig en duurzaam.

Beschrijving

Voordat u de voegmortel kant en klaar kunt toepassen, moet u de bestrating grondig reinigen en vervolgens goed nat maken. Strooi daarna de voegmortel uit en voeg het verdichtend in. Het is belangrijk dat u de bestrating nat houdt tijdens het invoegen (inslemmen). Breng de voegmortel aan met een halfharde bezem of rubberen vloertrekker. Herhaal deze handeling om ingezakte voegen volledig te vullen. Restmateriaal verwijdert u simpelweg door het oppervlak opnieuw te vegen.

Let op:

-De voegmortel kant en klaar hardt uit door de zuurstof in de lucht. Het materiaal kan een glansfilm achterlaten. Door een goede bevochtiging voor en tijdens het werk kunt u de glansfilm beperken. De glasfilm verdwijnt door weersinvloeden. Onder overkappingen kan die langer aanhouden.
-De voegmortel kan bij zeer poreuze bestratingsmaterialen zorgen voor een onregelmatige kleurverdieping. Twijfelt u over de poreusheid van uw bestratingsmateriaal? Test het materiaal dan voor gebruik op een onopvallende plaats.
-De voegmortel is verpakt in een vacuümdichte zak in een emmer van 15 kg. Na openen direct verwerken.Deze voegmortel kant & klaar is een prettig werkbaar product voor het voegen van terrassen, tuin-, loop- en fietspaden. U hoeft alleen maar water toe te voegen. De voegmortel brengt u aan op een waterdoorlatende, gestabiliseerde ondergrond. De voegmortel is vorst- en dooizoutbestendig, slijt- en veegvast, voordelig en duurzaam.

Klik hieronder voor de brochure:
voegmortel-kant-en-klaar

Extra informatie

Artikel

Voegmortel kant-en-klaar

Artikel nummer

GT002270

Inhoud

15 kg

Kleur

Zand