Voegmortel 2 componenten epoxy basalt 25kg

Wilt u een onkruidvrije bestrating of terras creëren? Dan kunt u het best kiezen voor voegmortel 2-componenten. Het bindmiddel van deze voegmortel is op basis van epoxy en u creëert een voeg die sterker is dan een voeg die u legt met de voegmortel kant en klaar. Toch is de voeg waterdoorlatend; de meeste neerslag komt in het grondwater terecht. Met deze voegmortel kunt u bijna alle steensoorten voegen zoals natuursteen, keramisch, gebakken en betonnen materialen. Om de ondergrond optimaal op de bestrating voor te bereiden, adviseren wij ondergrondversteviging. Zo creëert u een stabielere onderbouw. Deze voegmortel is vorstbestendig, slijtvast en bestand tegen reinigingsmachines, strooizout, benzine en diverse soorten minerale oliën. Bovendien zijn de voegen bestand tegen het reinigen met een hogedrukreiniger (<80bar).

Beschrijving

Voordat u de voegmortel 2-componenten kunt toepassen, moet u de bestrating grondig reinigen en vervolgens natmaken. Om de voegmortel goed te kunnen mengen heeft u een speciekuip nodig en een mixer met roerpeddel. De voegmortel verwerken tot een homogene massa is een precisiewerkje, maar kan in principe door zowel de professionele vakman als de doe-het-zelver worden uitgevoerd.

Let op:

-Het pas gevoegde oppervlak moet u 12 tot 24 uur tegen regenwater beschermen. Omdat de lucht erboven moet circuleren, mag u een beschermingsfolie niet direct op het oppervlak leggen. Doet u dit wel, dan kan een witte uitslag ontstaan en dit is een verwerkingsfout.
-Na de voegklus blijft er een flinterdunne glansfilm achter op het oppervlak. Deze glansfilm verdwijnt binnen enkele maanden door weersinvloeden. Onder overkappingen kan die langer aanhouden.
-De voegmortel is verpakt in een emmer van 25 kg. Na openen direct verwerken.

Klik hieronder voor de brochure:
2-componenten

Extra informatie

Artikel

2 componenten epoxy voegmortel

Artikel nummer

GT002275

Inhoud

25 kg

Kleur

Basalt